نیروی دریایی ایالات متحده در سراسر جهان به عنوان گستردهترین شاخههای ابرقدرت آمریکای شمالی گسترش یافته است. این کشور برای افزایش اثربخشی عملیاتی خود هنگام گشت زنی در اقیانوس های جهان، به پیشرفته ترین فناوری نیاز دارد. برای ایفای این نقش، نیروی دریایی به تکنولوژی تولید افزودنی روی آورده است تا تقاضای خود را برآورده کند و رویکردهای جدید متحول کننده ای را به ویژه در تولید زیردریایی توسعه دهد. اکنون، کشتیسازی HII Newport News و General Dynamics Electric Boat اعلام کردهاند که تولید به شیوهی افزودنی را بر روی زیردریاییهای هستهای جدید ناوگان کلاس ویرجینیا، که نماد نیروی دریایی ایالات متحده است، اجرا خواهند کرد.
به لطف پرینت سه بعدی، آنها امیدوارند که ساخت کشتی ها را سرعت بخشند، اتکای زنجیره تامین را کاهش دهند و تحویل سریعتر را ممکن کنند. HII و General Dynamics بخشی از تیم تولید زیردریایی کلاس ویرجینیا هستند. این زیردریایی های جدید دارای تجهیزات پیشرفته اطلاعاتی، پشتیبانی از گروه های نبرد و قابلیت های جنگ مین هستند. هدف از این پروژه طراحی زیردریایی است که زمان تولید آن کوتاهتر بوده و از نظر مواد و قابلیتهای پیشرفتهتر از مدل امروزی که قرار است جایگزین شود، کلاس لس آنجلس است. برای ساخت آن، آلیاژهای دریایی مانند مس نیکل به عنوان یک ماده ساختمانی جایگزین برای فلزات سنتی که سالها در کشتیسازی استفاده میشوند، استفاده میشوند. این آلیاژ خاص، مس نیکل، برای استفاده در تولید پرینت سه بعدی زهکشی عرشه طراحی شده است.
بخش کلیدی که برای پرینت سه بعدی در زیردریایی کلاس ویرجینیا هدف گذاری شده است، زهکش های عرشه است - مجاری که وظیفه آنها انتقال آب از یک مکان خاص به مکان دیگر روی زیردریایی است. AMMCON، یک شرکت تامین کننده، با همکاری متخصصان نیروی دریایی HII و General Dynamics Electric Boat، زهکش ها را آزمایش کردند. نتیجه موفقیت آمیز بود و قدرت قطعات و مقرون به صرفه بودن کلی پرینت سه بعدی قطعات را نشان داد. این زهکش ها از آن زمان بر روی ناو یو اس اس اوکلاهما (SSN-802) کلاس ویرجینیا نصب شده اند که در حال حاضر در دست ساخت است.
اعتقاد بر این است که اوکلاهما می تواند الگویی برای تولید بقیه زیردریایی های کلاس ویرجینیا باشد. ساخت سریع و آسان و هزینه کم آن، سیستم زهکشی پرینت سه بعدی را به گزینهای ایده آل برای نیروی دریایی تبدیل کرده است. دیو بولکار، معاون مهندسی و طراحی کشتیسازی نیوپورت نیوز گفت: «بهعنوان پیشرو در تولید مواد افزودنی برای کشتیسازی، ما شدیداً به دنبال فرصتهایی برای یافتن راههایی برای ترکیب این فناوری در جریان اصلی کشتیسازی هستیم». برای انجام این پروژه، نیروی دریایی مجموعهای از پیشنهادات را برای سادهسازی الزامات لازم برای تأیید قطعات سه بعدی «کم خطر» برای استفاده در کشتیهای خود تأیید کرده است. تلاش برای نصب قطعات ایجاد شده با ساخت افزودنی بر روی زیردریایی ها، پتانسیل این فناوری را برای کاهش چشمگیر زمان تحویل قطعات حیاتی نشان می دهد.
دیدگاه خود را بنویسید