تولید افزودنی، که به عنوان چاپ سه بعدی نیز شناخته می شود، نقش مهمی را در زمینه ساخت و ساز ایفا می کند. صنعت ساخت و ساز، متوجه مزایای و ویژگیهای متعدد این فناوری از جمله قابلیت ایجاد طرح های پیچیده و همچنین صرفه جویی در زمان و هزینه را شده است. در نتیجه، تخصص رو به رشدی در چاپ سه بعدی در صنعت وجود دارد.
در طی یک تحول قابل توجه، Heidelberg آلمان اخیرا شاهد ساخت بزرگترین ساختمان چاپ سه بعدی اروپا بود. این دستاورد در کنار پروژه های مختلف دیگر شامل ساخت خانه ها، آلاچیق ها، پل ها و امکانات پزشکی، هیجان قابل توجهی را ایجاد کرده است. یکی از این پروژه ها که برجسته است، همکاری بین بنیاد غیرانتفاعی Team4UA و گروه دانمارکی 3DCP است که هدف آن ساخت اولین مدرسه چاپ سه بعدی اروپا در اوکراین است. اوکراین در حال حاضر با چالش مهمی در بازسازی زیرساخت های خود پس از تهاجم روسیه مواجه است. به گفته وزارت آموزش و علوم اوکراین، بیش از 2000 مدرسه آسیب دیده یا تخریب شده است که 277 مدرسه نیاز به تخریب کامل دارند. در نتیجه، این کشور تمرکز خود را به بازسازی سریع امکانات آموزشی خود معطوف کرده است و پتانسیل زیادی را در قدرت چاپ سه بعدی می بیند. شهر Lviv، واقع در منطقه غربی اوکراین، میزبان این پروژه پیشگام خواهد بود. چاپگر BOD2 سازنده دانمارکی COBOD برای تحقق بخشیدن به این چشم انداز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
بازسازی مدرسه
هدف پروژه ساخت مدرسه پرینت سه بعدی دو مورد است: تضمین دسترسی به آموزش برای کودکان آسیب دیده از جنگ ویرانگر اوکراین و ایجاد فضایی فراگیر برای کودکان آواره داخلی در Lviv. تخریب مدارس و دیگر امکانات آموزشی، نسل جوان را از فرصتهای ارزشمند بسیاری محروم کرده است که میتواند اثرات زیانباری بر آینده آنها و توسعه کلی کشور داشته باشد. با استفاده از راهحلهای نوآورانه، میتوان به این مسئله مهم، به طرز کارآمد و با سرعت قابلتوجهی رسیدگی کرد، همانطور که با پیشرفت چشمگیر انجام شده در تنها سه، چهار روز چاپ نشان داده شده است. تقریباً نیمی از فرآیند چاپ قبلاً تکمیل شده است که پیشرفت سریع پروژه را نشان می دهد. ژان کریستف بونیس، موسس و رئیس بنیاد بشردوستانه Team4UA، توضیح میدهد که امکانات مدرسه برای دانشآموزان ابتدایی آماده میشود و در مکانی که قبلا نیز مدرسه بوده است، ساخته میشود. این ساختمان یک طبقه با مساحتی بالغ بر 370 متر مربع، با هدف ارائه یک محیط آموزشی امن و دلپذیر برای دانش آموزان ایجاد میشود. تیم ساخت و ساز استفاده از مصالح ساختمانی محلی را در اولویت قرار داده است که 90 درصد آنها در داخل کشور تولید می شود. حتی بتن مورد نیاز نیز به صورت محلی تهیه شده است که باعث صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ها شده است. این رویکرد نه تنها به احیای اقتصاد اوکراین کمک می کند، بلکه اساس توسعه مستمر در آینده نیز هست. Henrik Lund-Nielsen، بنیانگذار و مدیر عامل COBOD، از ارائه فناوری که این پروژه قابل توجه را امکان پذیر می کند ابراز غرور می کند: "ما مفتخریم که تکنولوژیای را ارائه کرده ایم که این پروژه را ممکن می کند. مردم اوکراین سزاوار حمایت هستند و ما آنچه در توان داریم ارائه میدهیم، و من خوشحالم که توانسته ایم تمام خدماتی را که در این پروژه انجام داده ایم به صورت رایگان به آنها اهدا کنیم، این کمترین کاری است که می توانیم انجام دهیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پروژه، به این مطلب مراجعه کنید.
دیدگاه خود را بنویسید