در اقدامی مهم که نشان از علاقه روزافزون جهانی به پرینت سه بعدی فلزی در مقیاس بزرگ دارد، شرکت تولیدی MELD خبر از یک همکاری استراتژیک با شرکت Sumitomo داده است. شرکت جهانی تجارت و سرمایه گذاری تجاری Fortune 500 به اولین نماینده MELD در ژاپن تبدیل خواهد شد که بر فروش، بازاریابی و پشتیبانی از محصولات و خدمات MELD تمرکز دارد. هدف این مشارکت، استفاده از شبکه گسترده و تجربه Sumitomo در ارائه فناوری های جدید به بازار، به ویژه در صنایعی مانند کشتی سازی، هوا فضا و دفاع است. نانسی هاردویک، مدیرعامل MELD Manufacturing گفت: "Sumitomo، یکی از معتبرترین شرکت ها در ژاپن و یک شریک قابل اعتماد برای ماست. شبکه گسترده و تجربه Sumitomo در ارائه فناوری‌های جدید به بازار برای ما ارزشمند خواهد بود، زیرا به این شیوه ما نیز حضور خود را در ژاپن گسترش می‌دهیم. ما با هم، مزایای تولید مواد افزودنی را به مشتریان خود در کشتی سازی، هوافضا و صنعت دفاع ارائه خواهیم کرد." این مشارکت شامل نصب چاپگرهای MELD است که به دلیل حجم چاپ بزرگشان که بر حسب متر اندازه گیری می شوند، شناخته شده اند. این چاپگرها از فناوری ساخت افزودنی اختصاصی (AM) برای ایجاد قطعات فلزی استفاده می کنند که به طور سنتی فقط از طریق آهنگری امکان پذیر بود.


شرکت MELD Manufacturing در زمینه Additive Friction Stir Deposition (AFSD)، یک فرآیند جوش‌کاری سرد که بر بسیاری از محدودیت های مرتبط با سایر تکنیک های چاپ سه بعدی فلزی غلبه می کند، پیشگام بوده است. در اوایل سال جاری، این شرکت مستقر در ویرجینیا، کسب‌وکار جدیدی به نام MELD PrintWorks Corporation را راه‌اندازی کرد که به خدمات چاپ سه بعدی فلزی AFSD اختصاص دارد. این فناوری مزایایی مانند زمان تولید سریع تر، کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت را نسبت به روش های تولید سنتی ارائه می دهد.


دستگاه Rock Island Arsenal ارتش ایالات متحده، دارای «بزرگترین چاپگر سه بعدی فلزی جهان» به لطف فناوری MELD است. عدم وجود جوش‌کاری یا ذوب در فرآیند MELD امکان استفاده از مواد اولیه موجود تجاری و جامد را بدون مسائل مربوط به تخلخل یا ترک خوردگی فراهم می کند. این قابلیت به ویژه برای کاربردهای نظامی ارزشمند است، جایی که قطعات فلزی بزرگ و سنگین اغلب مورد نیاز است. بنابراین، ارتش، MELD و Ingersoll را مأمور ساخت این دستگاه عظیم کرد تا قطعات تانک برای پروژه Jointless Hull را تولید کند.

کمپانی Sumitomo یکی از سه شرکت بزرگ ژاپن است که احتمالاً به عنوان مادر شرکت مزدا موتور شناخته شده است. این شرکت که با دنیای پرینت سه بعدی غریبه نیست، سرمایه گذاری خود در دفتر خدمات فلزی AM سینتاویا، با هدف افزایش ظرفیت تولید خود برای قطعات حیاتی پرواز را در سال 2020 افزایش داد. این سرمایه‌گذاری بخشی از استراتژی گسترده‌تر Sumitomo برای کمک به رشد سینتاویا و افزایش ارزش پیشنهادی آن عمدتاً در صنعت هوافضا بود. مشارکت بین MELD و Sumitomo در زمانی صورت می‌گیرد که AM به طور قابل توجهی توسط ارتش ایالات متحده و دولت‌های جهانی افزایش می‌یابد، که همزمان با حرکت‌های جدی کسب‌وکارهای ژاپنی در این صنعت اتفاق می‌افتد. اینکه Sumitomo با دو رهبر نوظهور در چاپ سه بعدی فلزی برای ارتش ایالات متحده و پیمانکاران دفاعی آن همکاری می کند، بی اهمیت نیست در حالی که رقبای آن میتسوبیشی از طریق نیکون و Morf3D نیز همین کار را انجام می دهند. بر اساس گزارش «DED and Large-Format Additive Manufacturing Markets: 2021-2030» از تحقیقات تولید افزودنی (SmarTech Analysis سابق) این همچنین در زمانی اتفاق می افتد که انتظار می رود ارزش بخش چاپ سه بعدی با فرمت بزرگ تا سال 2026 به 739 میلیون دلار برسد. ). همانطور که MELD به گسترش فناوری خود ادامه می دهد، تمایز واضح بین MELD Manufacturing و MELD PrintWorks می تواند فرصت های جالبی مانند همکاری با دفاتر خدماتی مانند سینتاویا را ایجاد کند.


منبع: 3dnatives